5-jaar-garantie-www-burda-be

Energie zuinige infrarood verwarming met innovatieve infrarood technologie van Burda

Burda is trots om de nieuwe BURDA Heatpanels te introduceren, modern, hoge effectiviteit en energie sparende verwarming die net als de zon werkt. Bijna 100% efficiëntie, deze infrarood techniek kan meer dan 60% energie verbruik verminderen in tegenstelling tot de conventionele verwarming.

BURDA Heatpanels – intelligente infrarood verwarming!

Infrarood verwarming werkt door stralingswarmte van infrarood licht. Deze wekt een aangename warmte op voor mensen en objecten die in contact staan met deze ongevaarlijke stralen. Tegelijk wordt de ruimte op een aangename temperatuur verwarmd. De kosten die anders gemaakt moeten worden om een installatie van cv-ketel en van allerlei buizen en convectoren te hangen sluit u hier volledig mee uit. Dit maakt de "Heatpanels" van Burda zo aantrekkelijk. Geniet van de infrarood warmte zoals u kunt voelen op een koude winterdag als de zon rechtstreeks op u schijnt.

GLASS HEAT

Voorplaat van verwarmd glas in elke RAL kleur mogelijk Tijdloos en smaakvolle infrarood verwarmingspanelen met decoratieve oppervlakte van hoge kwaliteit gepolijst glas met of zonder lijst/frame.

IMAGE GLASS HEAT

Infrarood heatpanels om aan de muur te bevestigen. Decoratieve glazen verwarmingspanelen mogelijk met een afbeelding naar keuze. Elegant ontwerp met gepolijst glas.

MIRROR HEAT

Infrarood verwarmde spiegels met reflecterende oppervlakte aan de achterzijde. Klassiek zeer sjiek uitstralend ontwerp. Perfect voor in badkamers zodat uw spiegel niet condenseert tijdens gebruik van warm of heet water.

Ontdek het hele gamma van Burda infrarood verwarmers.

Burda verwarmers zijn niet enkel voor horeca of industrie maar ook voor alle andere gelegenheden waar warmte nodig is. Te gebruiken in woonkamers, slaapkamers, toiletruimtes maar ook in bijvoorbeeld Zieken- en rusthuizen, bedrijven, kantoorruimtes, operatiekamers, wachtruimtes, openbare gebouwen en alle andere ruimtes die op een efficiënte manier verwarmd moeten worden.

Burda Heatpanels – de reden om te investeren in moderne infrarood verwarmers.

✓ zachte, constante stralingswarmte vergelijkbaar met tegelkachel/vloer verwarming
✓ gerichte warmte per gekozen zone
✓ droge, warme wanden en objecten
✓ volledig stil bij werking
✓ licht van gewicht en dunne constructie
✓ gemakkelijk te bevestigen aan wand of plafond
✓ te gebruiken in elke standaard stopcontact / wandcontactdoos ~230/240 Volt
✓ geen verbouwings- of sloopwerken
✓ gezonde omgeving omdat er geen rondvliegend stof is door ventilatoren
✓ ideaal voor mensen met astmatische of allergische aandoeningen
✓ hoogst mogelijke rendement als u ook nog zelf zonne-energie opwekt met zonnepanelen.

Keuze uit BURDA infrarood Heatpanels:

• structuur oppervlakte
• gepersonaliseerd ontwerp
• glad oppervlakte
• spiegel of glas oppervlakte
• met of zonder frame / kader